Wagenpark bestickeren

Als je als bedrijf iets te melden hebt, wil je gezien worden.
Een goede reden om uw wagenpark te voorzien van een herkenbare en opvallende bestickering. Met uw wagenpark bereikt u op de juiste locaties een groot aantal potentiële klanten tegen een relatief lage kostprijs. U vergroot uw naamsbekendheid en het meest belangrijk: U wordt gezien! Zeker door het toenemend aantal weggebruikers en files.

De mogelijkheden zijn ongekend.
Nieuwe (plot-)technieken en kwalitatief hoogwaardige folies maken het mogelijk om de meest uiteenlopende designs te realiseren. Maar misschien wel het meest belangrijk is de kennis die onze medewerkers hebben van de montagetechnieken zodat de bestickering gegarandeerd voor een lange tijd intact blijft. Naast de technische kwaliteiten voor het correct beletteren van je voertuigen, krijg je bij Opvallend design ook advies en ondersteuning voor het design. Zo is het belangrijk om – binnen de huisstijl van je onderneming – het ontwerp en de boodschappen te laten verschillen op je bestelwagens, grote vrachtwagens en personenvoertuigen. Elk voertuig heeft zijn eigen mogelijkheden als reclamedrager. Van een eenvoudig beeldmerk of logo tot een volledig ‘in folie gepakt’ voertuig.

Van ontwerp tot montage.
Onze ontwerpers maken op basis van uw wensen een passend design en leveren een realistische ‘artist impression’ zodat u direct al een een indruk krijgt van het eindresultaat. Op alle terreinen geven wij deskundig advies. Ook wanneer een opdrachtgever, dealer of reclamebureau een ontwerp of concept aanlevert.

Nieuwe naam of huisstijl?
Het belang van fleetmarketing wordt des te duidelijker wanneer een bedrijf van huisstijl of naam verandert. Binnen korte tijd dient de belettering op het volledige wagenpark te worden aangepast zodat de nieuwe communicatie snel in de markt kan worden gezet.
Een ingrijpende operatie waarvoor u bij ons aan het juiste adres bent. Deze transformaties vereisen immers de nodige planning en afspraken. Enerzijds moet alles zo snel mogelijk verlopen, anderzijds kan je uiteraard niet al je voertuigen op hetzelfde moment missen.
Wij beschikken over een hoge capaciteit en de vereiste ervaring. Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.